Nieuw jasje, vertrouwde inhoud.

Nieuw jasje, vertrouwde inhoud.

Alle HG-producten krijgen een nieuw etiket. We staan bekend om ons krachtige resultaat en de duidelijke herkenning, maar toch kon onze verschijning wel een opfrisbeurt gebruiken. Nog steeds onmiskenbaar HG, maar moderner en overzichtelijker.

Onze buitenkant mag dan wel vernieuwd zijn, de inhoud is onveranderd en van dezelfde kwaliteit als u gewend bent. En dat is het belangrijkste!

Voordelen van HG:

  • Ruim 300 producten voor schoonmaak, onderhoud en herstel
  • Doeltreffende oplossingen voor alle ruimtes in en rondom het huis
  • Altijd een fris en hygiënisch proper resultaat
  • HG doet wat het belooft.

Een eigen kleur voor elke ruimte.

HG heeft producten voor elke ruimte in huis én producten voor rond het huis. Vanaf nu herkent u alle producten per ruimte aan hun eigen kleur. Zo ziet u in de winkel meteen welke producten ook handig zouden kunnen zijn voor u en vindt u ze thuis ook meteen terug in de kast.

Een eigen kleur voor elke ruimte.

Een logisch winkelschap.

Het HG-schap is vaak overduidelijk aanwezig. Die herkenbaarheid hebben we nu ook toegepast op onze producten. Om het vinden van het juiste product nog makkelijker te maken, zijn ze ingedeeld per ruimte en krijgen sommige producten een simpelere naam.

1-Schap showroom nieuwe pand NL totaal_A

Benieuwd naar onze vernieuwde producten?

HG heeft het assortiment ingedeeld in 9 verschillende ruimtes/categorieën. Ontdek hier per kleur welke reinigings- en onderhoudsproducten geschikt zijn voor de ruimtes in huis en welke voor rondom uw huis.