HG stopt met de eigen webshop

3 november 2020

Wij u graag informeren dat HG zal stoppen met de exploitatie van de eigen webshop. Dit betekent dat het vanaf dinsdag 3 november a.s. niet meer mogelijk zal zijn om bij ons online producten af te nemen.

Online bestellen kan nog steeds

U hoeft zich echter geen zorgen te maken! Onze website blijft toegankelijk voor productinformatie, handige tips & tricks en wij kunnen u vanaf de website eenvoudig doorverwijzen naar een van onze online verkooppunten. Online bestellen kan dus nog steeds, maar alleen niet meer rechtstreeks via de HG-webshop.

Natuurlijk blijft HG ook nog te vinden in de schappen van onze lokale handelaars, zoals Carrefour, Brico, Delhaize en de vele anderen. De kwaliteit die u van HG gewend bent, verandert uiteraard ook niet.

Ook goed om te weten

Door de beƫindiging van onze webshop zal uw bestelgeschiedenis verloren gaan. U kunt deze nog tot 1 december terugvinden via uw HG-account. U heeft tot die tijd de mogelijkheid uw bestellingen te raadplegen. Na die tijd is het niet meer mogelijk om in te loggen en zal uw account verwijderd worden.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons te allen tijde contact met ons opnemen middels het contactformulier op onze website.