BENL 100 Procent Hygiene Banner

PROPERDERWORDTHET NIET

BE Hygiene

Alle ruimtes in en rondom uw huis fris en hygiënisch proper met HG!

Een fris en hygiënisch proper huis bevordert uw gezondheid, want in zo’n proper huis voelt u zich nu eenmaal beter!

Op deze pagina hebben wij een aantal HG-producten geselecteerd waarmee u diverse ruimtes in huis snel weer heerlijk fris en hygiënisch schoonmaakt.


Vrij bewegen in een hygiënisch proper huis!

Vrij bewegen in een hygiënisch proper huis!

Ontelbare keren per dag komen uw handen in aanraking met van alles en nog wat. Ook thuis! En dat gebeurt haast automatisch en onbewust. Deuren open en dicht doen, de trapleuning vasthouden, de telefoon opnemen of iets opzoeken op de computer, toch allemaal handelingen die zonder nadenken worden uitgevoerd.

En dat kan gelukkig probleemloos dankzij de speciale reinigers van HG waarmee u alle oppervlakken in huis lekker fris en hygiënisch proper houdt. Zo kunt u zich thuis vrij en onbezorgd bewegen. Zonder angst voor vuil en viezigheid.

HG interieurreiniger

  • Verwijdert gemakkelijk vet, vuil, vingerafdrukken en kringen

HG beeldschermreiniger

  • Reinigt absoluut streeploos

HG toetsenbordreiniger

  • Reinigt snel en effectief

Voedsel bereiden in een hygiënisch schone keuken!

Als er één ruimte in huis is waar een goede hygiëne superbelangrijk is, dan is het wel de keuken. Hier maakt u tenslotte iedere dag het eten klaar!

Met de HG hygiënische sprayreiniger maakt u alle afwasbare oppervlakken, waaronder het kunststof aanrechtblad, effectief en hygiënisch proper.

En heeft u een gasfornuis? Gebruik dan de HG vetweg om deze lekker proper en fris te maken. Ook de keukenkastjes kunt u met dit product gemakkelijk ontvetten.

En natuurlijk mag u de koelkast niet vergeten! Uiteindelijk wordt hier al het voedsel in bewaard. Met de HG hygiënische koelkastreiniger wordt het kinderspel om de koelkast streeploos en hygiënisch proper te maken.

Voedsel bereiden in een hygiënisch schone keuken!

HG keukenreiniger

  • Voor alle afwasbare oppervlakken

HG vetweg

  • Verwijdert dierlijke en plantaardige vetten en spijsoliën

Het toilet snel hygiënisch proper en fris!

Het toilet snel hygiënisch proper en fris!

Een bezoek aan het toilet, zowel thuis als buitenshuis, moet natuurlijk zonder zorgen over de hygiëne kunnen.

Wat is er dan fijner dan een kant-en-klare hygiënespray waarmee u de toiletbril, de kraan of de deurknop makkelijk even kunt schoonmaken? HG hygiënische toiletruimte alledag spray is hiervoor het perfecte product.

Of deze heerlijk fris ruikende HG hygiënische toiletgel, waarmee u het toilet snel weer helemaal proper krijgt, en de compacte HG hygiënische toiletbril snel reiniger, zodat u ook de toiletbril buitenshuis makkelijk schoonmaakt.

De HG douche- en wasbakspray is voor de gehele badkamer hét product om alles hygiënisch proper te maken.


Alles voor een fris en hygiënisch proper huis

HG heeft natuurlijk nog veel meer producten in zijn gamma om uw huis fris en hygiënisch proper te houden. Ontdek hier ons volledige assortiment voor de reiniging en het onderhoud van alle ruimtes in en rondom uw huis.