HG haalt alle vlekken uit de zetel


vlekken uit bankHG vlekverwijderaar extra sterk verwijdert de meest hardnekkige vlekken. Met deze vlekkenspray is zelfs diep ingetrokken vlekken verwijderen geen probleem! Deze vlekkenspray is versterkt met actieve zuurstof. Hierdoor verwijdert het product vlekken uit vrijwel alle textielsoorten, zoals tapijten, meubelbekleding en autobekleding. 

HG vlekverwijderaar extra sterk is ideaal om als algemene vlekkenverwijderaar in huis te hebben. Het product werkt ook om vlekken uit het tapijt te halen. Daarnaast hebben wij nog HG tapijt & bekleding reiniger voor vlekken in het tapijt.

Hebt u een zeer specifieke vlek in textiel of kleding? Kijk dan ook eens bij onze andere HG vlekkenverwijderaars

Volg onderstaande stappen voor het correct gebruik van HG vlekverwijderaar extra sterk.

  1. Besproei de vlekken volledig met HG vlekverwijderaar en laat het product enige minuten inwerken. 
  2. Neem met een absorberende  en propere doek (bijvoorbeeld een badhanddoek of keukenpapier) het losgekomen vuil op.  Wrijf het oppervlak daarna droog. 
  3. Het resultaat is een vlekvrij tapijt of vlekvrije bekleding.

4 alternatieve tips om vlekken uit de zetel te halen

Vlekken verwijderen uit de bank doet u dus makkelijk met HG. Er zijn ook huis-, tuin- en keukentips te vinden op het internet. Wij delen er 4. Let wel op wat u doet. Deze middeltjes werken niet altijd. Zeker bij zeer specifieke vlekken is het verstandig om een professioneel middel te gebruiken van HG.

1. Shampoo

U kunt vlekken uit de zetel halen of vlekken uit het tapijt verwijderen met shampoo. Breng de shampoo onverdund aan op de vlek. Masseer dit in met een vochtige doek of een spons. 

vlekken verwijderen bank2. Natriumbicarbonaat

U kunt vlekken uit de zetel halen met natriumbicarbonaat. Los een paar scheppen natriumbicarbonaat op in heet water. Breng dit mengsel met een spons aan op de vlek. Dep daarna de plek droog met een doek. Deze methode is minder geschikt om ingetrokken vlekken te verwijderen.

3. Strijkijzer

U kunt het strijkijzer gebruiken om vlekken uit textiel te halen. Pas wel goed op, aangezien het strijkijzer heet wordt. Maak eerst een mengsel van heet water en een klein beetje wasmiddel. Breng dit ruim aan op de vlek. De vlek moet goed nat zijn. Laat het mengsel intrekken. Leg daarna een doek over de plek en ga hier met het strijkijzer overheen tot de plek droog is. 

4. Groene zeep

Groene zeep wordt vaak gebruikt om vlekken te verwijderen. Maak een mengsel met lauw water of lauwwarm water en groene zeep. Wrijf met een spons de vlek uit de zetel of het tapijt. Droog de vlek daarna met een handdoek en laat het verder aan de lucht drogen.

De bovenstaande tips werken alleen om vlekken uit een stoffen bank te halen. Hebt u een leren bank? Gebruik dan HG dieptereiniger voor leer. Hebt u geprobeerd met de bovenstaande tips vlekken uit uw stoffen bank te halen en behaalt u toch geen goed resultaat? Gebruik dan HG vlekverwijderaar extra sterk voor een gegarandeerd resultaat.

Hebt u zelf een goede tip om vlekken uit de zetel te halen? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen over vlekken uit de zetel halen

Hoe kan ik vlekken verwijderen uit de bank?

U kunt vlekken uit de zetel halen met:

  • shampoo
  • natriumbicarbonaat
  • strijkijzer
  • groene zeep

Met welk HG-product kan ik vlekken uit de zetel halen?

HG vlekverwijderaar extra sterk verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken in de bekleding van de auto of uw zetel.Kunt u aangeven waarom u deze tip niet nuttig vindt?

Aanbevolen producten

Geïnteresseerd in HG vlekverwijderaar extra sterk?

HG is o.a. te koop bij deze winkels en webshops:
BRICO
CARREFOUR
AVEVE
DI
GAMMA
DELHAIZE
Handyhome Be
BRICOLAGE
HUBO-BE
Online bestellen via onze partners

HG-producten online bestellen kan eenvoudig en snel via een van de webshops van onze officiële verkooppartners.

HG vlekverwijderaar extra sterk

Aanbevolen product

HG vlekverwijderaar extra sterk

0 reviews

500ml

Andere tips voor Huis & Interieur