Hondenpoten schoonmaken? Veilig hondenpoten schoonmaken met HG

De hond uitlaten is heel leuk. Helaas kan al dat rennen en wroeten in de natuur je hond behoorlijk vuil maken. Thuiskomen kan dus minder leuk zijn als de vloer en het tapijt weer onder de vlekken zitten. Gelukkig hebben we handige tips om hondenpootjes schoon te maken, maar ook om de vacht, ogen en oren van een hond schoon te maken.

Waarom hondenpoten schoonmaken?


hondenpoot schoonmakenEr zijn meerdere redenen om poten van uw hond schoon te maken. Hondenpoten worden snel vuil door het uitlaten. Tijdens deze wandelingen kunnen honden niet alleen met vuil in aanraking komen, maar ook met allerlei schadelijke stoffen. De poten van een hond schoonmaken is daarom ook nuttig voor de gezondheid van uw hond. Daarnaast is het natuurlijk ook erg fijn om vlekken en vuil in huis te voorkomen. Daarom is het handig om de poten van de hond schoon te maken.

 

Hondenpoten schoonmaken met HG

Met de HG pet wipes maakt u veilig en moeiteloos de pootjes van uw hond schoon en is daarmee ideaal voor na het uitlaten. Hiermee voorkomt u vlekken in huis door vuile poten. Deze schoonmaakdoekjes voor honden zijn veilig voor zowel dier als mens, zonder alcohol, parfum of parabenen. Daarom zijn ze ook zeer geschikt om de vacht, ogen en oren van uw hond schoon te maken.

Waar moet je op letten om doeltreffend en veilig hondenpoten schoon te maken

hondenpoten schoonmakenWaar moet je op letten om doeltreffend en veilig hondenpoten schoon te maken?

Aangezien honden erg enthousiast zijn, is het goed om een routine te ontwikkelen om hondenpoten schoon te maken. Let op het volgende:

  1. Let op voordat u naar binnen gaat. Zorg dat uw hond niet zomaar naar binnen kan lopen. Hou hem vast of aan de lijn als u naar binnen gaat.
  2. Zorg dat alle middelen bij de deur staan waar u met de hond binnenkomt.
  3. Verwijder eerst grote stukken vuil met HG pet wipes of keukenpapier.
  4. Controleer of er niets onhygiënisch aan de poten van je hond zit.
  5. Let vooral goed op de ruimtes tussen de tenen en rond de nagels van uw hond. Wees voorzichtig tijdens het schoonmaken hiervan.

Waar moet u op letten bij een hondenpoot schoonmaken?

Als u sneetjes of wondjes ziet, desinfecteer dan de hondenpoten met een geschikt product. Raadpleeg altijd een dierenarts als u iets ziet dat u niet vertrouwt, zoals een wond die er erg slecht uitziet of geïnfecteerd lijkt.

Hebt u zelf een goede tip om hondenpoten schoon te maken? Laat het ons weten.

Veelgestelde vragen over hondenpoten schoonmaken

Hoe maak je de poten van een hond schoon?

Hondenpoten kunt u schoonmaken met een handdoek of washandje dat nat is gemaakt met water. Grote stukken vuil kunt u weghalen met keukenpapier.

Hoe houd ik mijn huis zuiver met een hond?

Het beste is om de poten van uw hond schoon te maken met HG pet wipes nadat u buiten bent geweest met uw hond. Voor andere vlekken en vuil door honden kunt u ook andere producten uit ons assortiment gebruiken.

Met welk HG-product kan ik hondenpoten schoonmaken?

Met de HG pet wipes maakt u veilig en moeiteloos de pootjes van uw hond schoon. Deze zijn ideaal voor na het uitlaten en voorkomen vlekken in huis door vuile poten.Kunt u aangeven waarom u deze tip niet nuttig vindt?

Aanbevolen product

Geïnteresseerd in HG pet wipes?

Zoek hieronder een verkooppunt bij u in de buurt of bestel online via een van onze verkooppartners.

HG is o.a. te koop bij deze winkels en webshops:

DI
HUBO-BE
Bolcom Logo
DELHAIZE
AVEVE
Logo Colruyt.Svg
Brico Bricoplanit RGB YG
BRICOLAGE
MAKRO
Online bestellen via onze partners

HG-producten online bestellen kan eenvoudig en snel via een van de webshops van onze officiële verkooppartners.

HG pet wipes

HG pet wipes

Meest bekeken tips