Lijmresten verwijderen? De beste methodes om lijm te verwijderen

Moet u lijmresten verwijderen en lukt het maar niet om de lijm grondig te verwijderen? Er bestaan hiervoor gelukkig allerlei handige manieren, ook al lijken sommige methodes op het eerste zicht wat vreemd. Op deze pagina gaan we dieper in op een aantal middelen waarmee u lijmresten doeltreffend kunt verwijderenen hoe u deze het beste kunt gebruiken.

Lijmresten verwijderen van de vloer of trap


U heeft uw vloerbedekking verwijderd, maar de vloer of trap is nog niet klaar voor een nieuw tapijt of vloerbedekking. Eerst moet u de oude lijmresten verwijderen van de trap of vloer.Hoe kunt u lijmresten van de vloerbedekking verwijderen?Hiervoor bestaan verschillende huis- tuin- en keukentips. Wij bespreken de beste tips op onze tippagina. Welke tip u gebruikt, is afhankelijk van het soort lijm en de ondergrond. Beton behandelt u bijvoorbeeld anders dan hout en een trap anders dan een grote ruimte. Lijmresten van een vloer verwijderen, is ook niet hetzelfde als traplijm verwijderen of lijm van een tapijt verwijderen. Als u een makkelijke alles-in-één-oplossing zoekt, kiest u voor HG vloerlijmverwijderaar. Met ons HG-product kunt u de lijmresten van uw vloerbedekkingmakkelijk en milieuvriendelijk verwijderen.

Lees meer over het verwijderen van tapijt, vloerbedekking en lijmresten op onze tippagina.

Eenvoudig tegellijm verwijderen

lijmresten verwijderenWilt u uw vloer opnieuw betegelen? Dan moet u wel eerst de oude tegellijm verwijderen,anders liggen de nieuwe tegels niet goed. Tegellijmresten verwijderen van tegels, of restentegellijm verwijderen van een muurkan een zware opdracht zijn. U kunt delijmresten proberen te verwijderenmet huis- tuin- of keukentips of zelf gaan krabben. Maar met de juiste tips en producten kunt u tegellijmresten makkelijker en sneller verwijderen. Onze HG-vloerlijmverwijderaar is milieuvriendelijk en geschikt voor verschillende oppervlakken. Deze vloerlijmverwijderaar verwijdert tapijtlijm, maar ook  linoleum-, kunsthars-, parket-, kurk-, tegel-, wand- en vloerbedekkingslijmen en tix en montagekit.

Lees meer over onze HG vloerlijmverwijderaar op onze productpagina.

Lijm van stickers verwijderen

Stickers zitten tegenwoordig overal op. En elke keer wordt de stickerlijm sterker. Stickers op producten worden gebruikt om winkeldiefstal tegen te gaan, om auto’s te markeren of puur als decoratie. Vaak is destickerplak verwijderenmoeilijk. De stickers scheuren en er blijven lijm- en stickerresten achter op het oppervlak. Hoe kunt u stickerlijm verwijderen?Er zijn een aantal huis- tuin- en keukenmiddelen om lijm van stickers te verwijderen. Sommige oplossingen werken redelijk, andere doen meer kwaad dan goed. Wilt u doeltreffend stickerlijm oplossen? Dan gebruikt u hiervoor het beste een passend product, zoals onze HG stickerverwijderaar. Dit product is veilig, snel en doeltreffend.

Meer informatie over stickerplak verwijderen, vindt u op onze tippagina.

Doeltreffend behanglijm verwijderen

Muren opnieuw behangen is altijd leuk. Uw ruimte zal er als nieuw uitzien! Maar vaak is oude behanglijm verwijderen een lastige taak, die helaas wel noodzakelijk is. Want om uw ruimte opnieuw te behangen, moet de muur glad zijn. Behanglijmresten verwijderen, kunt u op verschillende manieren doen.

Wij schreven een speciale tippagina over behanglijm verwijderenvan een muur.U vindt hier veelvoorkomende problemen en hoe u deze kunt voorkomen. Ook leggen wij u stap voor stap uit hoe u behang het beste kan verwijderen. Wij geven u ook een aantal huis- tuin- en keukentips om behanglijmresten te verwijderen. Tot slot bespreken we welk HG-product u kunt gebruiken om behanglijmresten snel en zonder knoeien te verwijderen.

Bekijk onze tips om behanglijmresten te verwijderen.

Stickers verwijderen van kleding

lijm verwijderenStickers op kleding kunnen lastig te verwijderen zijn en vlekken geven nadat de sticker is verwijderd. Want stickerlijm verwijderen van uw kleding lukt helaas niet met de normale was. Ook andere lijm van kleding verwijderen, is niet mogelijk in de wasmachine. Omstickers te verwijderen van uw kledingheeft u een speciaal product nodig. Voor stickervlekken en andere vlekken ontwikkelden wij HG vlekweg 2. Deze vlekkenverwijderaar is speciaal ontwikkeld voor vlekken op textiel. HG vlekweg 2 is doeltreffend te gebruiken voor vlekken van stickers, viltstiften, vet, olie, schoensmeer en andere smeren, spijtolie, frituurvetten, en zelfs tippex. Dit product is multifunctioneel, veilig en gebruiksvriendelijk.

Lees meer over HG vlekweg 2 op onze productpagina.

HG is dé oplossing om lijmresten te verwijderen

U verwijdert stickers, stickerlijm en nog veel meer snel en eenvoudig van vrijwel iedere ondergrond met HG stickerverwijderaar. Zitten er lijmresten op de vloer na het verwijderen van tapijt of parket? Dan is HG vloerlijmverwijderaar de geschikte oplossing. Dit product verwijdert de meest hardnekkige lijm en lijmresten van vrijwel alle ondergronden. Deze extra sterke en supersnelwerkende lijmverwijderaar is geschikt voor allerlei lijmsoorten, waaronder tapijtlijm en kunstharslijm, maar ook montagekit.

Wilt u behang verwijderen? Dat doet u het makkelijkste met onze HG behangverwijderaar. Lastige vlekken op textiel, zoals vlekken van viltstift, stickers, vet, olie, schoensmeer, maar ook zonnebloemolie of andere oliën, frituurvet, smeer en tippex verwijdert u eenvoudig met onze HG vlekweg 2.

Veelgestelde vragen over lijm verwijderen

Hoe verwijder ik lijmresten van de vloer en hoe kan ik lijm verwijderen van een trap?

Lijmresten van een trap verwijderen of van andere oppervlakken? Als u een makkelijke alles-in-één-oplossing zoekt voor het verwijderen van lijmresten van verschillende oppervlaktes, kiest u voor HG vloerlijmverwijderaar.

Hoe verwijder ik tegellijmresten?

Voor het moeiteloos verwijderen van tegellijm, gebruikt u HG vloerlijmverwijderaar.

Hoe verwijder ik stickerlijm?

Er zijn een aantal huis- tuin- en keukenmiddelen om lijm van stickers te verwijderen. Sommige oplossingen werken redelijk, andere doen meer kwaad dan goed. Wilt u doeltreffend stickerlijm oplossen? Dan gebruikt u hiervoor het beste een passend product, zoals onze HG stickerverwijderaar. Dit product is veilig, snel en doeltreffend.

Hoe kan ik behanglijm verwijderen?

Behanglijm kunt u verwijderen met een aantal huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Voor een snel en doeltreffend resultaat gebruikt u HG behangverwijderaar.

Hoe kan ik stickerplaksel verwijderen van kleding?

Lastige lijmvlekken op textiel verwijdert u eenvoudig met onze HG vlekweg 2.Kunt u aangeven waarom u deze tip niet nuttig vindt?

Aanbevolen producten

Geïnteresseerd in HG vloerlijmverwijderaar?

Zoek hieronder een verkooppunt bij u in de buurt of bestel online via een van onze verkooppartners.

HG is o.a. te koop bij deze winkels en webshops:

DI
BRICOLAGE
CARREFOUR
MAKRO
Logo Colruyt.Svg
HUBO-BE
KRUITVAT
Handyhome Be
GAMMA
Online bestellen via onze partners

HG-producten online bestellen kan eenvoudig en snel via een van de webshops van onze officiële verkooppartners.

HG vloerlijmverwijderaar

Aanbevolen product

HG vloerlijmverwijderaar

44 reviews

750ml

Bekijk product Waar te koop?

Andere tips voor Klus & Doe-Het-Zelf