Bloedvlekken verwijderen | Hoe krijgt u bloedvlekken uit kleding?

kleding

Is er bloed in uw kleding, op de matras, het tapijt, beddengoed of ander textiel gekomen? Wondjes die u niet heeft opgemerkt of ongelukken: u kunt het niet altijd voorkomen. En voor u het wee0t, zit u met een vervelende vlek! Ook al lijkt het vaak onbegonnen werk, als u onze tips opvolgt kunt u zowel nieuwe als oude bloedvlekken snel en gemakkelijk verwijderen.

Wat te doen bij bloedvlekken?


bloedvlekken verwijderenAllereerst raden wij u aan zo snel mogelijk te handelen als er een vlek ontstaat, dit om indroging zoveel mogelijk te voorkomen. De bloedvlek kan dan ook niet te diep in het textiel trekken. Probeer eerst de kleding met koud water uit te spoelen - vaak is dat al voldoende om de vlek op te lossen. Gebruik zeker geen warm water want door de warmte verandert de structuur van het bloed. Ga ook niet wrijven want dan wrijft u het bloed in de vezel van het textiel! Lukt het toch niet om zo de vlek te verwijderen of heeft u te maken met een oude vlek? Probeer dan eventueel één of meerdere van onderstaande methoden die wij op verschillende websites zijn tegengekomen.

Drie manieren om bloedvlekken te verwijderen

Naast de effectieve oplossing van HG zijn er nog een aantal alternatieve middelen die u zou kunnen proberen om bloedvlekken uit kleding te krijgen.

1. Melk
Giet wat melk over de bloedvlek in uw kleding en laat die goed in de stof intrekken. Dep de melk vervolgens weg met een droge doek totdat de bloedvlek is verdwenen.

2. Shampoo
Maak de bloedvlek eerst nat met wat koud water, smeer er wat shampoo op en laat dit goed intrekken. Vervolgens kan de vlek volledig uitgewassen worden in de wasmachine.

3. Mix van tafelzout en koud water

bloedvlekken verwijderen zout

Smeer een mix van tafelzout en koud water op de bloedvlek in het kledingstuk of op het matras en laat het goed inwerken; het zout heeft namelijk een sterk absorberende werking. Vervolgens poetst u dit weg met een schone, licht vochtige doek.

Werken deze huis-, tuin- en keukentips toch niet naar tevredenheid? Probeer dan eens de oplossing van HG die speciaal is ontwikkeld om bloedvlekken uit textiel te verwijderen.

 

HG heeft dé oplossing om bloedvlekken te verwijderen uit textiel

HG heeft een product ontwikkeld om verschillende soorten vlekken uit textiel te verwijderen, onder andere de vlekken van bloed, melk en eiwit, maar ook mayonaise, slagroom en wondvocht. HG vlekweg 4 is een ideaal product om bloedvlekken uit kleding te verwijderen. 


Heeft u zelf een goede tip om bloedvlekken te verwijderen? Laat het ons weten!Kunt u aangeven waarom u deze tip niet nuttig vindt?

Aanbevolen product

Geïnteresseerd in HG vlekweg 4?

Zoek hieronder een verkooppunt bij u in de buurt of bestel online via een van onze verkooppartners.

HG is o.a. te koop bij deze winkels en webshops:

Brico Bricoplanit RGB YG
AVEVE
Handyhome Be
Logo Colruyt.Svg
KRUITVAT
HUBO-BE
BRICOLAGE
DI
Bolcom Logo
Online bestellen via onze partners

HG-producten online bestellen kan eenvoudig en snel via een van de webshops van onze officiële verkooppartners.

HG détachant spécial n° 4

Aanbevolen product

HG vlekweg 4

4 reviews

35gr

Bekijk product Waar te koop?

Andere tips voor Textiel & Vlekken